Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Ta povsem nov sistem povezljivosti ponuja navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora izbranih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona in povezavo z izbranim servisnim centrom ŠKODA na daljavo. E-klic v sili je vključen v sistem.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na stikalo na sredini lahko v primeru okvare pokličete servis. Z levim stikalom pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+ z vključenimi aplikacijami Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink® omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom. Sistem deluje preko Wi-Fi povezave ali USB kabla in pošilja izbrane podatke o vozilu v priključeno napravo. Vsebuje tudi funkcijo SmartGate, ki omogoča povezavo pametnega telefona in mu telemetrično v aplikacijo ŠKODA OneApp posreduje do 40 specifikacij.

Povezljivost

2 USB VTIČNICI SPREDAJ

Možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi napravami in spominskimi mediji (USB ključki) preko USB vtičnic vam je vselej na voljo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran