Modeli
Meni

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Sistem ŠKODA Connect omogoča spletne navigacijske in informativne storitve, možnost nadzora nad izbranimi funkcijami vozila na daljavo prek mobilnega telefona ter povezavo z izbranim servisnim centrum ŠKODA. Sestavni del storitev ŠKODA Connect je tudi samodejni klic v sili eCall.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na stikalo na sredini lahko v primeru okvare pokličete servis. Z levim stikalom pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK

Sistem SmartLink z vključenimi aplikacijami Apple CarPlay, Android Auto ali MirrorLink® omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom. 

Povezljivost

Do 4 vmesniki USB-C

ŠKODA KAROQ SPORTLINE vam standardno omogoča možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi predvajalniki in pomnilniškimi mediji (USB ključi) prek vmesnika USB-C. Dodatni vmesnik USB-C je del navigacijskega in infotainment sistema Bolero. Opcijsko je mogoče dodati še dva - enega ob vzvratnem ogledalu, kjer lahko polnite kamero, in enega za polnjenje naprav potnikov na zadnjem sedežu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran