Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Domiselne podrobnosti

NOSILCI ZA PLASTENKE

Zadnje naslonjalo za roke ne omogoča samo udobnega potovanja, ampak ponuja tudi nosilce za tri 0,5-litrske plastenke, v katere lahko potniki na zadnjih sedežih brezskrbno odložijo svojo pijačo.  

Domiselne podrobnosti

DVA NOSILCA ZA PLASTENKE

Dva nosilca za plastenke sta ena od enostavnih, vendar zelo uporabnih rešitev. Edinstvena oblika omogoča, da lahko voznik odpre plastenko samo z eno roko in ne odvrača pozornosti s ceste. V modelu ŠKODA KAROQ SPORTLINE sta dva takšna nosilca.

Domiselne podrobnosti

PHONE BOX Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

Phone Box je odlagalno mesto za mobilne telefone na sredinski konzoli in omogoča klice, tudi kadar je signal šibek. Ponaša se s ploskovno anteno na dnu prostora ki ima vlogo indukcijske zunanje antenske povezave. Phone Box zdaj omogoča tudi polnjenje vašega pametnega telefona z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran