Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Domiselna tehnologija

VIRTUALNO PEDALO

ŠKODA KAROQ SPORTLINE ima prtljažna vrata, ki se lahko odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb z vozniškega sedeža, z gumbom na daljinskem upravljalniku na kontaktnem ključu ali z gumbom na prtljažnih vratih. Avtomobil je lahko opremljen tudi z virtualnim pedalom, ki omogoča odpiranje ali zapiranje prtljažnih vrat.

Domiselna tehnologija

ZLOŽLJIVA VLEČNA KLJUKA

Zložljiva vlečna kljuka, ki je del dodatne opreme, je izjemno praktična. Kljuka z integrirano vtičnico se sprosti s pritiskom na gumb v prtljažniku.

Domiselna tehnologija

AMBIENTALNA OSVETLITEV

Ambientalna osvetlitev prispeva k popolnoma drugačnemu vzdušju v notranjosti. Tanke linije LED osvetlitve na vratih in na armaturni plošči ustvarjajo posebno atmosfero,  izbirate pa lahko med 10 odtenki svetlobe. Osvetlitev lahko preprosto nastavljate preko multimedijskega sistema in spreminjate barve in intenzivnost, kot vam ustreza. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran