Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Domiselno udobje

KESSY

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja se opravi s pritiskom stikala.

Domiselno udobje

ELEKTRONSKA PARKIRNA ZAVORA

Elektronska parkirna zavora ustvarja več prostora med prednjima sedežema in hkrati prispeva k večji stopnji varnosti in udobja.

Vključuje funkcijo Auto Hold, ki preprečuje, da bi vozilo začelo lesti navzdol v prostem teku, in se samodejno deaktivira ob speljevanju, ne da bi moral voznik pritisniti na zavoro.

Domiselno udobje

PERSONALIZACIJA

Program personalizacije omogoča vozniku individualne nastavitve lastnosti avtomobila ob njegovi aktivaciji. Avtomobil prepozna različne uporabnike po ključu, s katerim so odklenili vrata, in prilagodi nastavitve, ki so shranjene v posameznem profilu. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran