Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAROQ dizajn

OD SPREDAJ SAMOZAVESTEN

Visoko postavljeni žarometi in maska hladilnika odražajo samozavest in ne puščajo dvoma, da je pred vami ŠKODA KAROQ. Igra elegantnih linij, dinamičnih oblin in robustnega videza ustvarja vtis uravnoteženosti.

ŠKODA KAROQ dizajn

OD ZADAJ PREPOZNAVEN

Na zadnjem delu prevladujejo visoko postavljene klinasto oblikovane zadnje luči, zunanji deli se raztezajo na boke karoserije, tu pa je še izpisano ime ŠKODA. Visoki zadnji odbijač vzbuja spoštovanje, vsem pa takoj pokaže, s kom imajo opravka.

ŠKODA KAROQ dizajn

IZJEMNA VIDLJIVOST

LED luči ne pomenijo le izjemne vidljivosti, ampak so tudi videti izjemno. Zadnje luči pa so tiste, ki zares sijejo: tudi te uporabljajo napredno tehnologijo LED, zunanji deli zadnjih luči pa imajo prepoznavno kristalasto strukturo, vidno od strani. 

ŠKODA KAROQ dizajn

PRISRČNA DOBRODOŠLICA

Ko odprete vrata, boste opazili logotip dobrodošlice, ki ga avto projicira na asfalt in vas prijazno povabi v kabino, ki je  osvetljena z ambientalno osvetlitvijo v eni od desetih barv, ki so vam na voljo. Upravljate jih enostavno prek infotainment sistema.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran