Modeli
Meni

ŠKODA KAROQ Elementi udobja

AKTIVNA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Izjemno preglednost ponuja aktivna instrumetna plošča, ki lahko prikazuje podatke potovalnega računalnika v kombinaciji s številnimi drugimi podatki in prikazi, kot na primer zemljevid navigacijske naprave. Izbirate lahko med štirimi osnovnimi pogledi in enim Sport, dodajate pa lahko izbrane informacije. Vse to lahko počnete z vrtljvim stikalom na večfunkcijskem volanu.

ŠKODA KAROQ Elementi udobja

SISTEM PRILAGODLJIVEGA BLAŽENJA (DCC)

KAROQ omogoča vozniku, da s pomočjo sistema prilagodljivega blaženja (DCC) in izbire voznih programov (Driving Mode Select) povsem prilagodi delovanje in vodljivost avtomobila svojim željam: Normal, Sport ali Comfort - a la carte nastavljivost podvozja. 

ŠKODA KAROQ Elementi udobja

Panoramsko strešno okno

Dvodelno panoramsko strešno okno novega modela KAROQ je seveda električno pomično. Za zagotovitev optimalnega notranjega temperaturnega udobja je steklo zatemnjeno in tako prepušča le določen del svetlobe in toplote. Poleg tega ima vetrobransko steklo ob odprtem strešnem oknu podaljšek, ki preprečuje vrtinčenje zraka in prevelik hrup v kabini, tako da je udobje vedno na najvišji ravni. 

ŠKODA KAROQ Elementi udobja

Progresivno krmiljenje

Avtomobil je lahko opremljen s progresivnim krmiljenjem, ki zagotavlja modelu KAROQ boljšo lego in vodljivost na cesti. Progresivno krmiljenje namreč dodaja spremenljivo ozobljenje krmilne letve, kar pomeni več neposrednosti, tako da vozniku ni treba več preprijemati volana med ostrimi zavoji. S tem je manevriranje na zavitih cestah bolj enostavno, ravno tako pa je enostavnejše tudi parkiranje v mestnih jedrih 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran