Modeli
Meni

ŠKODA KAROQ Prostornost

VAŠ ŽIVLJENJSKI PROSTOR

V modelu KAROQ je dovolj prostora za vas, vašo družino, prijatelje, hobije, športne dejavnosti, delo, potovanja in sprostitev - dovolj prostora za vas in vse vaše življenje. 

ŠKODA KAROQ Prostornost

PROSTOR ZA VSE, KAR POTREBUJETE S SEBOJ

Pri modelu KAROQ vam ni treba več skrbeti, da boste morali pustiti doma kaj, brez česar ne morete. S seboj lahko vzamete vse, kar potrebujete, kajti prtljažnik je s 521 litri pri osnovni postavitvi sedežev največji v razredu. Naslonjala zadnjih sedežev lahko zložite, s tem pa se prtljažni prostor poveča na 1.630 litrov.  

ŠKODA KAROQ Prostornost

NESKONČNE MOŽNOSTI

Želimo vam omogočiti čim bolj enostaven vsakdanjik v družbi modela KAROQ. S sistemom VarioFlex za premikanje, zlaganje in odstranjevanje zadnjih sedežev  lahko notranjost vozila povsem prilagodite vašim dejanskim prostorskim potrebam in vozilo spremenite tudi v dostavnik, če je to potrebno. Prostornina prtljažnika s tem sistemom znaša 588 litrov in se poveča na 1.605 litrov, ko so zadnji sedeži zloženi (1.810 litrov z odstranjenimi sedeži).

ŠKODA KAROQ Prostornost

Vanj boste lahko zložili vse

Sistem sedežev VarioFlex omogoča v razredu SUV izjemno prilagodljivost. Vselej boste v hipu poskrbeli za najbolj priročno postavitev sedežev, ki jo omogočajo možnost nagiba naslonjal, vzdolžni pomik zadnjih sedežev naprej in nazaj, zlaganje vseh naslonjal in sedalnih delov ter celo popolna odstranitev zadnjih sedežev. Zložena sredinska opora za roke ponuja ponuja utore za plastenke ali pločevinke s pijačo ter nosilec za tablični računalnik. 

ŠKODA KAROQ Prostornost

VAŠ BAZNI TABOR ZA NOVE AVANTURE

Vselej, ko prevažate pohištvo, greste na smučanje z družino ali na kolesarski izlet, lahko hitro in učinkovito pripravite svoj KAROQ na različne transportne naloge. Postavljanje in zlaganje sedežev je hitro, intuitivno in  enostavno.

ŠKODA KAROQ Prostornost

DRUGA VRSTA, PRVI RAZRED

S sistemom VarioFlex lahko odstranite sredinski zadnji sedež in stranska sedeža pomaknete proti sredini. Hip, hop - in na voljo sta vam dva prvorazredna sedeža. V nekaj sekundah se KAROQ spremeni v luksuzno limuzino, ki ponuja potnikom prijetno potovalno izkušnjo.   

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran