Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAROQ Varnost

KAROQ S 5 ZVEZDICAMI

KAROQ je na preskusnem trčenju Euro NCAP dosegel najboljše ocene za varnost. Konzorcij Euro NCAP mu je namreč prisodil vseh pet zvezdic, s čimer je potrdil, da daje avtomobil optimalno zaščito vsem potnikom. 

ŠKODA KAROQ Varnost

ZRAČNE BLAZINE IN ZAŠČITA PRED TRKOM

Do devet varnostnih zračnih blazin je v avtomobilu in vse so natančno usklajene z delom tritočkovnih varnostnih pasov in vzglavnikov ter tako učinkovito varujejo voznika in potnike pred poškodbami.

ŠKODA KAROQ Varnost

DRIVER ALERT (OPOZORILO ZA UTRUJENOST)

Ta sistem zmanjšuje nevarnost kritičnih trenutkov, ki nastanejo zaradi preutrujenosti voznika. S spremljanjem voznikovega vedenja za volanom lahko sistem oceni, ali je voznik preutrujen, in po potrebi tudi predlaga počitek med potjo.

ŠKODA KAROQ Varnost

CREW PROTECT ASSIST

V primeru neposredne nevarnosti trka ta varnostni sistem proaktivno zategne vse varnostne pasove, zapre električno pomično okno in tudi panoramsko strešno okno, da zmanjša tveganja in pripravi potnike na možnost trčenja. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran