Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAROQ

AKTIVNI TEMPOMAT (ACC)

Aktivni tempomat (ACC) vzdržuje varnostno razdaljo do vozila spredaj ob vnaprej določeni hitrosti. To zmore preko nadzora motorja in uporabe zavor, s čimer zmore pospeševati in zavirati. Sistem kombinira tempomat s podatki o oddaljenosti, ki jih dobiva od radarja. Sistem je aktiven do 160 ali celo do 210 km/h.

ŠKODA KAROQ

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Ta sistem zmore prepoznati in prikazati prometne znake na zaslonu pred volanom ali na osrednjem zaslonu. Pregleduje slike, ki jih je posnela kamera, in prepoznava znake za omejitev hitrosti in prepoved prehitevanja, vključno s potrebnimi dodatnimi informacijami, hkrati pa vozniku sporoči tudi, ko je omejitve konec. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran