Modeli
Meni

ŠKODA KAROQ

PRIKAZ OKOLICE AREA VIEW

Želite vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infotainment sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, ki jih zajema s širokokotnimi lečami štirih kamer, nameščenih sredaj, zadaj in na pokrovih stranskih ogledal. 360-stopinjski pogled na vozilo vam olajša parkiranje in manevriranje po ozkih ulicah.

ŠKODA KAROQ

PARK ASSIST

Park Assist polavtomatsko vodi avto na prečna in vzporedna parkirna mesta (glede na smer vožnje) ter avto void tudi iz njih. Sistem pomaga vozniku s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volanskega obroča, da parkira avtomobil znotraj oznak, voznik mora samo nadzorovati plin in zvaoro.

ŠKODA KAROQ

VZVRATNA KAMERA

Ponuja vam udobje in orientacijo med postopkom parkiranja. Za pogled nazaj uporablja lečo kamere, ki je nameščena na ročaju zadnjih vrat. Dogajanje za avtomobilom sistem projecira na osrednjim zaslonom kjer prikazuje in označuje tudi linijo vožnje.

ŠKODA KAROQ

PARK DISTANCE CONTROL

Sistem opozarja na potencialno nevarnost trka z ovirami med parkiranjem s prtikazom podatkov oddaljenosti senzorjev, voznih parametrov in kota volana.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran