Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAROQ

INTELIGENTNI ŠTIRIKOLESNI POGON

S svojim inteligentnim pogonom 4x4 je tale SUV znamke ŠKODA pripravljen na vse razmere. Z modelom KAROQ se je mogoče brez težav voziti po neutrjenih cestah. Sistem štirikolesnega pogona z računalniško nadzorovano večploščno sklopko v milisekundi reagira na vsako spremembo pod kolesi.  

ŠKODA KAROQ

TERENSKE ZMOGLJIVOSTI

Ko se asfalt konča, vam še ni treba kar parkirati! ŠKODA KAROQ vas bo namreč s svojim štirikolesnim pogonom, oddaljenostjo od tal, čvrsto karoserijo in paleto asistenčnih sistemov za terensko vožnjo zapeljal še daleč.

ŠKODA KAROQ

OFF-ROAD NAČIN

S stikalom Off-Road preklopite vse asistenčne sisteme na poseben način, pripravljen za terensko vožnjo. Ko je le-ta vklopljen, se motor odziva manj občutljivo na pedalko plina in funkcija Auto-hold pomaga pri speljevanju v težkih razmerah. Sistem aktivira tudi pomoč pri spustu (HAD), ki nadzira delovanje zavor in s tem vzdržuje stalno hitrost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran