Modeli
Meni

ŠKODA CONNECT

Spletne storitve sistema ŠKODA Connect vam prinašajo aktualne informacije, možnost oddaljenega dostopa do vašega vozila na daljavo in komunikacijo s servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Poleg tega storitev klica v sili eCall, ki lahko sporoča podatke o lokaciji in statusu vašega vozila, v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalci.

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete izbranega servisnega partnerja v primeru okvare vozila. Z desnim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline. 

SMARTLINK

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ ali SmartGate.

Do 4 vmesniki USB-C

ŠKODA KAROQ vam standardno omogoča možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi predvajalniki in pomnilniškimi mediji (USB ključi) prek vmesnika USB-C. Dodatni vmesnik USB-C je del navigacijskega in infotainment sistema Bolero. Opcijsko je mogoče dodati še dva - enega ob vzvratnem ogledalu, kjer lahko polnite kamero, in enega za polnjenje naprav potnikov na zadnjem sedežu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran