Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA CONNECT

Povsem nov povezljivostni sistem omogoča online navigacijo in kup storitev ter možnost nadzora določenih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona. Hkrati pa je mogoč tudi oddaljen stik z izbranim servisnim centrom ŠKODA. Tudi klic v sili je del te storitve.

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete izbranega servisnega partnerja v primeru okvare vozila. Z desnim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline. 

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi napravami, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp.

2 USB VMESNIKA

Možnost priklopa zunanjega multimedijskega predvajalnika in spominske naprave (USB ključek) preko para USB vmesnikov je serijska za model ŠKODA KAROQ. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran