Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA CONNECT

Sistem omogoča online navigacijo in kup storitev ter možnost nadzora določenih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona. Hkrati pa je mogoč tudi oddaljen stik z izbranim servisnim centrom ŠKODA. Tudi klic v sili je del te storitve.

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete izbranega servisnega partnerja v primeru okvare vozila. Z desnim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline. 

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ ali SmartGate.

2 USB VMESNIKA

Možnost priklopa zunanjega multimedijskega predvajalnika in spominske naprave (USB ključek) preko para USB vmesnikov je serijska za model ŠKODA KAROQ. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran