Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Simply Clever podrobnosti

NASLON ZA ROKE Z DRŽALOM ZA PIJAČO

Zadnji sredinski naslon za roke poskrbi za večje udobje, hkrati pa vsebuje tudi držalo za dve pollitrski plastenki, kamor lahko potniki na zadnjih sedežih odložijo pijačo. 

Simply Clever podrobnosti

DVE DRŽALI Z ENOSTAVNIM ODPIRANJEM (EASY-OPEN)

Easy-open držalo je preprosta, a zelo uporabna rešitev. Kot pove že ime, enkratna oblika tega držala omogoča vozniku, da steklenico odpre z eno roko ter tako ostane ves čas pozoren na dogajanje na cesti. V modelu KAROQ sta dve takšni držali, ki omogočata enostavno odpiranje. 

Simply Clever podrobnosti

PHONEBOX Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

PhoneBox je prostor v osrednji konzoli, kamor lahko odložite svoj mobilni telefon, hkrati pa vam omogoča klice tudi ob šibkem signalu. Bistvo se skriva v vgrajeni anteni v dnu predalčka, s katero se telefon spoji induktivno. Phonebox hkrati omogoča brezžično (induktivno) polnjenje baterije telefona preko Qi standarda.

Simply Clever podrobnosti

ZLOŽLJIVI MIZICI

Opcijski praktični zložljivi mizici z držali za pijačo sta vgrajeni v naslona sprednjih sedežev. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran