Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Tehnologija

NAVIDEZNO PEDALO

ŠKODA KODIAQ ima prtljažna vrata, ki se lahko odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb z vozniškega sedeža, z gumbom na daljinskem upravljalniku na kontaktnem ključu ali z gumbom na prtljažnih vratih. Avtomobil je lahko opremljen tudi z virtualnim pedalom, ki omogoča odpiranje ali zapiranje prtljažnih vrat.

Tehnologija

POKLOPNA VLEČNA KLJUKA

Poklopna vlečna kljuka, ki je del dodatne opreme in je novost pri znamki, je izjemno praktična. Kljuka z integrirano vtičnico se sprosti s pritiskom na gumb v prtljažniku.

Tehnologija

DRŽALO ZA TABLIČNI RAČUNALNIK

Kako preprosto je mogoče poskrbeti za zabavo najmlajših potnikov! Ena od pomembnih prednosti tega držala za tablične računalnike je, da ga je moč enostavno in čvrsto pritrditi na vodila vzglavja prednjih sedežev.

Tehnologija

ZVOČNI SISTEM CANTON

Zvočni sistem Canton, ki je na voljo za doplačilo, ima skupno izhodno moč 550 W in uporablja deset zvočnikov: osem v vratih, enega postavljenega na sredi armaturne plošče in nizkotonca v prtljažniku

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran