Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

KESSY

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat kabine ali prtljažnika. Zagon motorja je mogoč s pritiskom gumba.

Elementi udobja

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Z novo tehnologijo električne parkirne zavore avto ni dobil le več prostora med sedeži, pač pa ta tehnologija dviguje tudi raven udobja in varnosti. S funkcijo Auto Hold zavora hkrati preprečuje, da bi se avto premaknil ali zdrsel po klančini navzdol med speljevanjem, ne da bi voznik pritiskal pedalo zavore.  

Elementi udobja

OGREVAN VOLANSKI OBROČ

Po želji je lahko KAROQ opremljen tudi z ogrevanim volanom. Pozimi je to zlata vredno, še posebej, če so vaše roke ledeno mrzle zaradi čiščenja ledu s stekel. Premražene bodo hitro ogreli tudi ogrevani sprednji in zadnji sedeži. 

Elementi udobja

ELEKTRONSKA OTROŠKA KLJUČAVNICA

Elektronsko otroško ključavnico lahko po potrebi vključite ali izključite s stikalom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran