Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

ODSTRANLJIVA POLIČKA PRTLJAŽNIKA

KAROQ z opcijskimi VarioFlex sedeži zadaj je opremljen tudi z rolojem. Ta nov sistem olajša vse delo s prtljažnikom.

Prtljažnik

CARGO ELEMENTI

V značilnem ŠKODA slogu KAROQ v prtljažniku ponuja še nekaj priročnih rešitev. Stvari, ki jih naložite v prtljažnik, lahko pričvrstite z zategovalniki, ki so tako izjemno praktični. Samo potisnite škatle in nakupovalne vrečke med zategovalnike in tovor ne bo več drsel po prtljažniku. Ko niso v uporabi, je zategovalnike mogoče zložiti in shraniti ob strani prtljažnika.  

Prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

KAROQ ima uporaben prtljažnik z dvema čvrstima kljukama na straneh. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne prilega prtljažnemu dnu. Pomagali vam bosta pri prevozu nakupovalnih vrečk ali športnih rekvizitov.

Prtljažnik

SISTEM MREŽIC

Zahvaljujoč pametno zasnovanemu sistemu mrežic, kljukic in polic v prtljažniku, vam ne bo treba sklepati kompromisov. Sistem mrežic s kljukicami poskrbi za to, da se manjši predmeti ne bodo premikali. To vam bo še kako prišlo prav, ko se boste vračali z nakupov ali prevažali športne rekvizite. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran