Modeli
Meni

Škoda Kodiaq L&K

Samo najboljše

Napis "Laurin & Klement" je poklon našima ustanoviteljema, ki sta se držala gesla: "Samo najboljše je dovolj dobro za naše stranke." Eleganten logotip na obeh sprednjih blatnikih tako spominja na te besede, ki jim sledimo tudi danes.

Škoda Kodiaq L&K

Luksuz po vaše

Notranjost novega modela Kodiaq Laurin & Klement lahko prilagodite tako, da natančno odraža vašo osebnost: izbirate lahko med usnjenimi sedeži v bež ali črni barvi in dvema različicama stropne obloge.

Škoda Kodiaq L&K

Vabilo v notranjost

Ko odprete vrata, se bo na asfalt projiciral logotip dobrodošlice, ki vas povabi v notranjost. Ob izstopu pa vam bo osvetlil morebitne ovire, tako da se boste izognili morebitni nezgodi. Impresivne obrobe pragov z vtisnjenim imenom "Kodiaq" jasno nakazujejo, kaj vas čaka v notranjosti.

Škoda Kodiaq L&K

Menjalnik DSG

Pri opremskem paketu Laurin & Klement imajo vse nastavitve motorjev novega modela Kodiaq samodejni menjalnik DSG. DSG je opremljen z dvema neodvisnima menjalnikoma in sklopkama. Njegove glavne prednosti vključujejo sposobnost gladkega prestavljanja z bliskovito hitrostjo, pri čemer pa ohranja nizko porabo goriva.

Škoda Kodiaq L&K

Pedali iz nerjavnega jekla

Pedali iz nerjavnega jekla naredijo voznikov prostor za noge optično bolj zanimiv, njihova srebrna barva pa se ujema z ostalimi kromiranimi elementi v notranjosti. Opremljeni so z gumijastimi vložki, tako da noga z njih nikoli ne zdrsne.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran