Modeli
Meni

Škoda Kodiaq L&K Prtljažnik

Dvostranska podloga prtljažnika

Na eni strani je praktična in lahko pralna površina, na drugi pa elegantna tekstilna preproga. Preprogo lahko preprosto obrnete, da dobite površino, primerno za trenutne potrebe.

Škoda Kodiaq L&K Prtljažnik

Cargo elementi za učvrstitev tovora

V značilnem slogu znamke Škoda ponuja prtljažnik novega modela Škoda Kodiaq tudi izjemno praktične funkcije. Predmete lahko v prtljažniku pritrdite s pritrdilnimi elementi za tovor. Preprosto potisnite škatle in nakupovalne torbe med pritrdilne elemente, tako da ti ne bodo več drsali naokoli. Pritrdilne elemente za tovor lahko zložite in shranite ob strani prtljažnika.

Škoda Kodiaq L&K Prtljažnik

Kljuke v prtljažnem prostoru

Veliko variabilnost in uporabnost prtljažnika novega modela Škoda Kodiaq poudarjata tudi dve trpežni kljuki na straneh. Namenjeni sta obešanju predmetov ali prtljage, ki bi bila drugače nestabilna ali ne bi bila primerna za v prtljažnik. Cenili ju boste, na primer, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Škoda Kodiaq L&K Prtljažnik

Sistem predelnih mrež

Zahvaljujoč pametno zasnovani elastični prilagodljivi mreži in sistemu pritrdilnih očes, kavljev in polic v prtljažniku ni potrebe po kompromisu med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežni sistem z varovalnimi kavlji preprečuje premikanje manjših predmetov. Veseli boste tudi trpežnih kavljev ob straneh, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran