Modeli
Meni

Škoda Kodiaq RS

Zverina

Takoj lahko začutite, da ima novi Kodiaq RS moč, da vas prevzame. Edinstvene lastnosti zunanjosti poudarijo dejstvo, da je to najhitrejša izmed vseh zveri. Tu so  športni odbijači, črni detajli v visokem sijaju in 20-palčna lita platišča Sagitarius.

Škoda Kodiaq RS

Vznemirljive zmogljivosti

Kodiaq se ponaša s prirojeno kombinacijo moči in hitrosti - in novi Kodiaq RS ni nobena izjema. Njegova samozavest in zmogljivost, ne glede na situacijo, vam bosta dala občutek varnosti, hkrati pa prinesla vznemirljivo vozno izkušnjo. Zmogljiv dvolitrski bencinski motor svojih 180 kW prenaša na vsa štiri kolesa.

Škoda Kodiaq RS

Samodejni menjalnik DSG

Novi Kodiaq RS je opremljen s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. Ročka menjalnika je oblečena v usnje. Edinstvene značilnosti vključujejo visoko kontrastne rdeče šive in poseben logotip RS.

Škoda Kodiaq RS

Dynamic chassis control (DCC)

Za največje užitke v vožnji je novi Kodiaq RS opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja oziroma blažilcev (DCC), ki vključuje izbiro načina vožnje (Driving Mode Select). Kot tak ima avto več načinov, ki spreminjajo tako togost blažilcev kot tudi druge nastavitve vozila. Sprememba konfuguracije avtomobila iz udobnega, sproščenega načina vožnje v dinamično, športno nastavitev je enostavna. Na voljo je tudi terenski način.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran