Modeli
Meni

Škoda Kodiaq RS Prtljažnik

CARGO ELEMENTI ZA PRITRDITEV TOVORA

V značilnem slogu znamke Škoda ponuja prtljažnik novega modela Kodiaq tudi izjemno praktične rešitve. Predmete lahko v prtljažniku pritrdite s pritrdilnimi elementi za tovor. Preprosto potisnite škatle in nakupovalne torbe med pritrdilne elemente, tako da ti ne bodo več drseli naokoli. Pritrdilne elemente lahko zložite in shranite ob strani prtljažnika.

Škoda Kodiaq RS Prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

Veliko variabilnost in uporabnost prtljažnika novega modela  Škoda Kodiaq poudarita tudi dve trpežni kljuki na straneh. Namenjeni sta obešanju predmetov ali prtljage, ki bi bila drugače nestabilna ali ne bi bili primerna za prtljažnik. Cenili ju boste, na primer, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Škoda Kodiaq RS Prtljažnik

SISTEM PREDELNIH MREŽ

Zahvaljujoč pametno zasnovani elastični prilagodljivi mreži in sistemu pritrdilnih očes, kavljev in polic v prtljažniku ni potrebe po kompromisu med okretnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež z varovalnimi kavlji preprečuje premikanje manjših predmetov. Veseli boste tudi trpežnih kavljev ob straneh, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran