Modeli
Meni

Prostornost Škode Kodiaq

PROSTOR ZA VOZNIKA IN POTNIKE SPREDAJ

Ko se sedete na prednje sedeže, vas notranjost pozdravi s toplino ter povsem naravno vzbudi občutek varnostni in robustnosti. Na armaturni plošči prevladujejo štiri velike navpične odprtine za dovod zraka, velik osrednji zaslon infozabavnega sistema ter drzna okrasna letvica, ki ločuje zgornji in spodnji del armaturne plošče. Zgornji del armaturne plošče zdaj krasi okrasni šiv, ki se razteza po celotni širini notranjosti in se navezuje na linijo v vratnih oblogah.

Prostornost Škode Kodiaq

PROSTOR ZA OTROKE

Vaši otroci - dojenčki ali najstniki, dva ali pet otrok - prav za vse bo prostor v novem Kodiaqu. Škodin SUV je idealen družinski avtomobil. Samoumevno je, da so sidrišča Isofix nameščena na sedežih v drugi vrsti in na sprednjem sovoznikovem sedežu.

Prostornost Škode Kodiaq

PROSTOR ZA VSE, KAR POTREBUJETE S SEBOJ

Z novim Kodiaqom ne boste več v skrbeh, da bi morali karkoli pustiti za seboj. Preprosto - vanj lahko spravite vse, kar potrebujete. Prtljažni prostor v osnovni petsedežni konfiguraciji sprejme 835 litrov prtljage, pri zloženih zadnjih sedežih se njegova prostornina poveča na 2.065 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran