Modeli
Meni

Udobje Škode Kodiaq

DYNAMIC CHASSIS CONTROL (DCC)

Novi Kodiaq je opremljen z opcijskim sistemom dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC) z možnostjo izbire načina vožnje. DCC vozniku omogoča, da prilagodi vožnjo svojim osebnim željam. Pri nastavitvi podvozja lahko izbira med opcijami Normal, Sport ali Comfort.

Udobje Škode Kodiaq

SAMODEJNI DSG MENJALNIK

Samodejno prestavljanje je bistvenega pomena za lažji nadzor avtomobila. 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko je na voljo v kombinaciji z vsemi motorji. Njegove glavne prednosti vključujejo sposobnost gladkega in bliskovito hitrega prestavljanja, hkrati pa pri tem ohranja nizko porabo goriva.

Udobje Škode Kodiaq

DIGITALNI ZASLON IN VIRTUAL COCKPIT

Instrumentna plošča v novem Kodiaqu je digitalna. V osnovni opremi je opremljen s povsem novim 8-palčnim digitalnim zaslonom s tremi različnimi možnostmi prikaza. Naprednejša različica ostaja 10,25-palčni virtualni kokpit s petimi specializiranimi možnostmi prikaza. Konfiguracija vam omogoča, da izberete prikaz podatkov, ki najbolj ustreza vašim potrebam med vožnjo.

Udobje Škode Kodiaq

TRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Tripodročna klimatska naprava zagotavlja optimalno temperaturo v notranjosti vozila. Voznik, sopotnik spredaj in potniki zadaj lahko uravnavajo temperaturo v svojem prostoru, kar celotni družini omogoča udobno potovanje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran