Modeli
Meni

Škoda Kodiaq Enostavno parkiranje

POMOČ PRI PARKIRANJU PRIKLOPNIKA - TRAILER ASSIST

Bi radi kupili prikolico, toda vožnja vzvratno se vam zdi prava nočna mora? Pomočnik parkiranja priklopnika prevzame nadzor, ko se s prikolico počasi peljete vzvratno. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite, kam obrniti, kdaj začeti in kdaj ustaviti. Preprosto.

Škoda Kodiaq Enostavno parkiranje

PARK DISTANCE CONTROL Z MANEVRIRNO ASISTENCO

Sistem opozori na potencialno tveganje trčenja z ovirami med parkiranjem s pomočjo podatkov, ki jih dobi prek senzorjev, voznih parametrov in kota volana. Da bi se izognili parkirnim situacijam, ko ne glede na opozorilo ne zavirate pravočasno, novi Kodiaq vključuje manevrirno asistenco, ki ustavi avto, da se izognete trku.

Škoda Kodiaq Enostavno parkiranje

PARKIRNA ASISTENCA

Park Assist polavtomatsko vodi avto na pravokotna ter na vzporedna parkirna mesta in tudi iz njih. Sistem vam pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj črt parkiranega boksa, le pospešiti morate in zavirati. Park Assist lahko dokonča tudi parkirni manever, ki ste ga že začeli.

Škoda Kodiaq Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA S ŠOBO ZA PRANJE

Ko je vključena vzvratna prestava, se aktivira kamera v prtljažnih vratih in slika se prikaže na zaslonu infozabavnega sistema. Dinamične vodilne črte so izrisane nad sliko in kažejo smer, v katero naj bi se vozilo premaknilo s trenutnim položajem volana, ali kažejo, kdaj naj ga voznik obrne, da bo šel po pravi poti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran