Modeli
Meni

Škoda Kodiaq Povezljivost

Škoda Connect

Spletne storitve Škoda Connect ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, vključno s spletnimi prometnimi informacijami, in možnost upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom na daljavo.

Škoda Kodiaq Povezljivost

Vroča stikala

Rdeči gumb na desni takoj pokliče pomoč, če ste udeleženi v resni proemtni nesreči ali ste ji priča. Če pride do okvare, srednji gumb pokliče vaš servisni center. Z levim gumbom pa lahko povprašate za več informacij na Škoda Infoline.

Škoda Kodiaq Povezljivost

Phone Box in SmartLink

Tako imenovani Phone box je predal za shranjevanje telefona, ki se uporablja tudi za brezžično polnjenje in za ojačanje mobilnega signala z avtomobilsko anteno. Tako je mogoče poklicati in sprejemati mobilne klice, tudi če je signal šibek.

Smartlink vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infozabavnim sistemom prek Apple CarPlay in Android Auto. Predvajate lahko glasbo, upravljate s svojimi besedilnimi sporočili in klici ali poslušate svoj najljubši podcast.

Škoda Kodiaq Povezljivost

Do 4 USB-C vtiči

Možnost priključitve in polnjenja zunanjih večpredstavnostnih predvajalnikov in pomnilniških naprav (USB ključki) prek priključka USB-C je standardna oprema modelal Škoda Kodiaq. Dodatna druga vtičnica USB-C je standardna za radio Bolero in navigacijske infozabavne sisteme. Po želji lahko dodate dva dodatna USB-C vtiča - enega za vzvratno ogledalo za polnjenje kamere in enega za zadnje potnike za polnjenje naprav.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran