Modeli
Meni

Škoda Kodiaq Prilagodljiv prtljažnik

DVOSTRANSKA PODLOGA PRTLJAŽNIKA

Na eni strani je praktična in lahko pralna površina, na drugi pa elegantna tekstilna preproga. Preprogo lahko preprosto obrnete, da dobite površino, ki jo potrebujete za bolj "umazane" potrebe.

Škoda Kodiaq Prilagodljiv prtljažnik

CARGO ELEMENTI ZA UČVRSTITEV TOVORA

V značilnem Škodinem slogu ponuja prtljažnik novega modela Škoda Kodiaq tudi izjemno praktične funkcije. Predmete lahko v prtljažniku pritrdite s pritrdilnimi elementi za tovor. Preprosto potisnite škatle in nakupovalne torbe med pritrdilne elemente, tako da ti ne bodo več drseli naokoli. Pritrdilne elemente za tovor lahko zložite in shranite ob strani prtljažnika.

Škoda Kodiaq Prilagodljiv prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNEM PROSTORU

Za veliko raznolikost in uporabnost prtljažnika novega modela Škoda Kodiaq sta zaslužni tudi dve trpežni kljuki ob straneh. Namenjeni sta obešanju predmetov ali prtljage, ki bi bila drugače nestabilna ali ne bi bila primerna za prtljažnik. Cenili ju boste, na primer, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Škoda Kodiaq Prilagodljiv prtljažnik

SISTEM PREDELNIH MREŽ

Zahvaljujoč pametno zasnovani elastični prilagodljivi mreži in sistemu pritrdilnih očes, kavljev in polic v prtljažniku ni potrebe po kompromisih med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežni sistem z varovalnimi kavlji preprečuje premikanje manjših predmetov. Veseli boste tudi trpežnih kavljev ob straneh, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran