Modeli
Meni

ŠKODA KODIAQ Oblikovanje

SAMOZAVESTEN IZGLED SPREDNJEGA DELA

Predelani žarometi in maska izžarevajo samozavest in ne puščajo dvoma, da gre za nov ŠKODA KODIAQ. Prepletanje elegantnih linij, dinamičnih oblin in robustnega videza je ustvarilo zelo uravnoteženo celoto.

ŠKODA KODIAQ Oblikovanje

POGLED S STRANI

Pogled s strani razkrije izrazito dolgo medosno razdaljo in namiguje na prostorno notranjost. Kratki previsi, rahlo nagnjena strešna linija in elegantno oblikovane stranske črte poudarjajo vtis, da gre za velik SUV, tudi ko stoji.

ŠKODA KODIAQ Oblikovanje

IZRAZIT TUDI Z ZADNJE STRANI

Na zadnjem delu prevladujejo visoko postavljene klinasto oblikovane zadnje luči. Njihovi zunanji deli se raztezajo na stranice karoserije. Visok zadnji odbijač vzbuja spoštovanje in vsem jasno in glasno sporoča, s kom imajo opravka.

ŠKODA KODIAQ Oblikovanje

VŠEČNA NOVA MASKA

Nova maska modela ŠKODA KODIAQ odraža oblikovno identiteto znamke, prevedeno v jezik športnega terenca. Kromiran okvir je trapezoiden, s 13 navpičnimi dvojnimi letvicami.

ŠKODA KODIAQ Oblikovanje

KRISTALASTO OBLIKOVANJE

Polne LED zadnje luči so v zasnovane v obliki črke C, kar potrjuje oblikovno integriteto znamke. Zunanji deli zadnje osvetlitve vključujejo jasno kristalasto strukturo, vidno s strani. Oblika zadnjih svetil je bila celo aerodinamično izpopolnjena za izboljšanje pretoka zraka okoli avtomobila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran