Modeli
Meni

Škoda Kodiaq Udobje

DINAMIČNI NADZOR BLAŽENJA

Novi Kodiaq ima na voljo tudi sistem dinamičnega nadzora podvozja (DCC) z izbiro načina vožnje. DCC voznikom omogoča, da obnašanje vozila in delovanje podvozja prilagodijo svojim osebnim željam. Normal, Sport ali Comfort - nastavitev delovanja podvozja je mogoča po izbiri.

Škoda Kodiaq Udobje

SAMODEJNI DSG MENJALNIK

Samodejno prestavljanje je bistvenega pomena za lažji nadzor avtomobila. 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko je na voljo v kombinaciji z vsemi motorji. Njegove glavne prednosti vključujejo sposobnost gladkega in bliskovito hitrega prestavljanja, hkrati pa pri tem ohranja nizko porabo goriva.

Škoda Kodiaq Udobje

DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Popoln pregled ponujajo digitalizirani merilniki, ki lahko prikazujejo podatke potovalnega računalnika v kombinaciji z drugimi informacijami, kot je na primer navigacija. Izbirate lahko med več posebnimi postavitvami, med katerimi vsaka izpostavlja določeno temo. Postavitve je mogoče spreminjati s pomočjo gumba na multifunkcijskem volanu.

Škoda Kodiaq Udobje

TRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Tripodročna klimatska naprava zagotavlja optimalno notranjo temperaturo. Voznik, sopotnik in potniki zadaj lahko nadzorujejo temperaturo v svojem območju in tako celotni družini omogočajo udobno potovanje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran