Modeli

ŠKODA Connect

Spletne storitve sistema ŠKODA Connect vam prinašajo aktualne informacije, možnost oddaljenega dostopa do vašega vozila na daljavo in komunikacijo s servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Poleg tega storitev klica v sili eCall, ki lahko sporoča podatke o lokaciji in statusu vašega vozila, v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalci.

VROČA STIKALA

Rdeče stikalo nemudoma pokliče pomoč v primeru, da ste vpleteni v nesrečo ali ste ji priča. Srednje stikalo pokliče vaš servisni center v primeru okvare. Levo stikalo uporabite, če potrebujete več informacij na ŠKODA Infoline.

SMARTLINK

SmartLink vam ponuja povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate.

SmartGate je sistem, ki uporablja povezavo Wi-Fi ali USB kabel za pošiljanje določenih podatkov o vozilu povezani napravi. Funkcija SmartGate je rešitev za povezavo avtomobila in pametnega telefona, ki omogoča uporabniku pregled več kot 40 telemetričnih podatkov na aplikaciji ŠKODA OneApp.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran