Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA Connect

Ta novi povezljivostni sistem ponuja spletno navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora določenih funkcij vozila na daljavo s pametnim telefonom in daljinsko povezavo s ŠKODA servisnim centrom po vaši izbiri. Klic v sili je del te funkcionalnosti.

VROČA STIKALA

Rdeče stikalo nemudoma pokliče pomoč v primeru, da ste vpleteni v nesrečo ali ste ji priča. Srednje stikalo pokliče vaš servisni center v primeru okvare. Levo stikalo uporabite, če potrebujete več informacij na ŠKODA Infoline.

SMARTLINK+

SmartLink+ vam ponuja povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate.

SmartGate je sistem, ki uporablja povezavo Wi-Fi ali USB kabel za pošiljanje določenih podatkov o vozilu povezani napravi. Funkcija SmartGate je rešitev za povezavo avtomobila in pametnega telefona, ki omogoča uporabniku pregled več kot 40 telemetričnih podatkov na aplikaciji ŠKODA OneApp.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran