Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna notranjost

Pametna otroška ključavnica

Uporaba mehanske otroške varnostne ključavnice zahteva nekaj predvidevanja, saj na zadnji klopi niso vedno otroci. Če so, lahko otroško varnostno ključavnico enostavno aktivirate kar z voznikovega sedeža.

Pametna notranjost

Spalni paket

Vozilo lahko opremite s spalnim paketom, ki ponuja naslone za glavo z nastavljivimi stranicami, da se lahko potnika na zadnjih zunanjih sedežih sprostita na dolgih poteh. Paket vključuje tudi udobno odejo.

Pametna notranjost

Držalo tabličnega računalnika

Preprost način, da predvsem mladim potnikom ne bo dolgčas! Ena največjih prednosti držala za tablični računalnik je njegova enostavna pritrditev na vodili vzglavnika prednjega sedeža.

Pametna notranjost

Jumbo Box

Jumbo Box je uporaben predal za shranjevanje, nameščen v nastavljiv naslon za roke med prednjima sedežema. Je enostavno dosegljiv tako vozniku kot za sopotniku spredaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran