Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna zunanjost

Virtualno pedalo

Prtljažna vrata vozila ŠKODA KODIAQ L&K je mogoče upravljati s pritiskom stikala ob voznikovem sedežu, z daljinskim upravljalnikom ključa ali s pritiskom stikala na prtljažnih vratih. Vozilo je lahko opremljeno z opcijskim virtualnim pedalom za odpiranje/zapiranje brez dotika.

Pametna zunanjost

Poklopna vlečna kljuka

Opcijska električno poklopna vlečna kljuka je izjemno uporabna. Vlečno kljuko z vgrajeno vtičnico električne napeljave je mogoče sprostiti s stikalom v prtljažniku.

Pametna zunanjost

Zaščita vrat

Plastični ščitniki robov vrat, ki se samodejno sprostijo, so ena praktičnih rešitev za vsakdanje življenje, s katero se vam bo ta avto prikupil. Opremljeni so z vzmetjo, in kadar odprete vrata, ščitnik vrat izskoči in se samodejno namesti na rob, da tako prepreči nastanek prask na vašem vozilu in vozilu v bližini.

Pametna zunanjost

Dežnik

ŠKODA KODIAQ ima predal za dežnik v obeh prednjih vratih, kar omogoča hrambo dveh dežnikov. Predala sta vodoodporna, tako da je vanje mogoče shraniti vlažne dežnike, voda, ki bi stekla z njih, pa je speljana ven iz vozila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran