Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

Kessy

Nič več vam ni potrebno v roki držati ključa vozila, da bi ga lahko odprli in odklenili. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna ključ v razdalji do 1,5 metra od vozila. Vozilo se odklene samodejno, ko nekdo potegne za kljuko vrat ali odpre prtljažnik. Motor se zažene s pritiskom na stikalo.

Elementi udobja

Ambientalna osvetlitev

Vozilo KODIAQ L&K ima v serijski opremi učinkovito LED ambientalno osvetlitev. Odvisno od izbranega načina ponuja notranjost različne svetlobne učinke. Na voljo je do deset barv osvetlitve, med katerimi je mogoče izbirati.

Elementi udobja

Panoramsko strešno okno

Veliko opcijsko panoramsko strešno okno s senčnikom ponuja v notranjosti veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, da skozenj, za več udobja, prodre le določena količina svetlobe in toplote.

Elementi udobja

Ogrevano vetrobransko steklo

Dež ali sonce, na vaše udobje mislimo vse leto. Opcijska nova prozorna folija ClimaCoat skrbi za ogrevanje vetrobranskega stekla. Poleg tega, da zagotavlja toploto, ponuja tudi termično zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran