Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prtljažnik

Prenosna LED svetilka

ŠKODA KODIAQ je na voljo s prenosno LED svetilko, ki je nameščena v prtljažniku.

Prtljažnik

Tovorni elementi

Prtljažnik vozila ŠKODA KODIAQ ponuja ogromno praktičnih funkcij. Predmete je mogoče zavarovati z uporabo novih zatezalnikov tovora. Samo potisnite na primer škatle in nakupovalne vrečke med zatezalnike in tako ne bodo več drseli naokoli. Zatezalnike tovora je mogoče spraviti v stranice prtljažnika.

Prtljažnik

Zanke v prtljažniku

Zasluga za izjemno prilagodljivost in uporabnost prtljažnika vozila KODIAQ gre tudi trdno pritrjenim zankam na straneh. Oblikovane so tako, da je nanje mogoče obesiti predmete ali prtljago, ki bi bila sicer nestabilna ali zanjo ne bi bilo prostora v dnu prtljažnika. Cenili jih boste na primer tedaj, ko se boste z vrečkami vračali z nakupov.

Prtljažnik

Sistem mrež

Po zaslugi pametno oblikovanega sistema mrež, zank in polic v prtljažniku ni treba sklepati kompromisov med prilagodljivostjo in uporabnostjo. Sistem mrež z varnostnimi zankami preprečuje manjšim predmetov, da bi se premikali naokoli. Veseli boste trdno pritrjenih zank na straneh, ko se boste podali po nakupih ali ko boste vozili svojo športno opremo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran