Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

AREA VIEW

Želite vedeti, kaj točno se dogaja okoli avtomobila?

Sistem Area View prikazuje na zaslonu več različnih kotov okolice vozila, ki jih ujame s širokokotnimi lečami kamer, nameščenih spredaj in zadaj na vozilu ter na ohišju vzvratnih ogledal.

TRAILER ASSIST

Želite na dopust s počitniško prikolico, a je vzvratna vožnja z njo nočna mora? Novi sistem Trailer Assist prevzame nadzor pri počasni vzvratni vožnji s prikolico. Vse, kar morate storiti, je to, da se odločite, kam peljati, kdaj začeti in kdaj se ustaviti. Malenkost.

REAR TRAFFIC ALERT

Ob vzvratni vožnji iz parkiranega mesta sistem Rear Traffic Alert prepozna vozila, ki se vam približujejo s strani. Akustični signal opozori na nevarnost trka. Najprej na zaslonu sistema prikaže "kritično stran" v rumeni barvi in nato v rdeči. Sistem zavre samodejno, če je to potrebno.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran