Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

AKTIVNI TEMPOMAT (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Adaptive Cruise Control (ACC) ohranja varno razdaljo do vozila spredaj pri določeni hitrosti z nadzorom motorja ter aktivacijo zavor za samodejno pospeševanje in zaviranje po potrebi. Sistem kombinira sistem za ohranjanje hitrosti z radarskim nadzorom razdalje.

POTOVALNI ASISTENT (TRAVEL ASSIST)

Modul za obdelavo fotografij išče skenirane podobe prometnih znakov in rezultate primerja s podatki navigacije. Sistem obdeluje znake za omejitev hitrosti, prepoved prehitevanja in katere koli dodatne znake, pa tudi povezane znake za konec omejitev.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran