Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Zunanjost

SIJOČA ČRNA MASKA

Na sprednjem delu vozila je izrazita maska hladilnika s črnim sijočim videzom rež in okvirja. Okrašena je z novim logotipom RS, ki se od prejšnjega razlikuje po rdeči črki v, ki simbolizira besedo "victory" (zmaga).

ŠKODA KODIAQ RS Zunanjost

POLNI LED ŽAROMETI IN SPREDNJI SPOJLER

Serijski polni LED žarometi z značilno obliko dnevnih sijalk zagotavljajo modelu KODIAQ RS značilen videz. Sprednji odbijač v barvi karoserije, ki je specifičen za ta model, zaokrožuje robusten videz sprednjega dela.

ŠKODA KODIAQ RS Zunanjost

20-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA XTREME

KODIAQ RS je serijsko opremljen z 20-palčnimi aluminijastimi platišči Xtreme v barvi antracita, ki so pika na i dinamični podobi avtomobila. Športni videz platišč dopolnjujejo pnevmatike, ki zagotavljajo izjemno vodljivost. Rdeče obarvane zavorne čeljusti so zaščitni znak modelov RS.

ŠKODA KODIAQ RS Zunanjost

NEZGREŠLJIVE PODROBNOSTI

V slogu bojnih oznak črni dodatki na modelu KODIAQ RS kažejo, da je pripravljen na marsikaj. Ne glede na barvo karoserije so obrobe stranskih stekel, vzdolžna strešna nosilca in ohišji bočnih ogledal v črni barvi.

ŠKODA KODIAQ RS Zunanjost

ŠPORTNI ZADEK

Zadnji del z LED lučmi zaznamujejo športne lastnosti modela ŠKODA KODIAQ RS. Na odbijaču prevladujejo izrazit črn difuzor in dve široki kromirani trapezoidni izpušni cevi. Tu so še odbojni svetlobni trak, zaradi katerega je avtomobil hitro opazen v temi, in logotip RS.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran