Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

VIRTUALNI KOKPIT S ŠPORTNIM VOLANOM

Virtualni kokpit z oblikovno dovršenim 10,25-palčnim digitalnim zaslonom ponuja odličen pregled. Na zaslonu je mogoče izbirati med petimi različnimi razporeditvami, vključno s postavitvijo Sport. Ena od posebnosti modela RS je karbonski videz, ki spreminja obliko črk in podobo ozadja. Športni trikraki, v usnje oblečen volanski obroč z logotipom RS je del serijske opreme.

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

ŠPORTNI SEDEŽI, OBLEČENI V ALKANTARO

Za popolno vozno izkušnjo v športnem avtomobilu potrebujete prave športne sedeže. KODIAQ RS se ponaša z dvema čvrstima sedežema s prevlekami iz alkantare, ki vas bosta objela z značilnim odločnim bočnim oprijemom. V notranjosti boste opazili tudi kontrastne rdeče všitke in logotip RS.

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

PRESTAVNA ROČICA RS

Poleg volanskega obroča je v usnje oblečen tudi vrh prestavne ročice, katerega videz zaokrožata kontrasten rdeč šiv in logotip RS.

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

STOPALKE IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Stopalke iz nerjavečega jekla igrajo pomembno vlogo pri športnosti notranjosti, saj so na pogled zanimive zaradi srebrne barve in kromiranih elementov. Gumeni vložki preprečujejo, da bi noga zdrsnila z njih.

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

NOTRANJE OBLOGE Z ALKANTARO

Ko boste sedli v ta avtomobil, vas bodo z vseh strani obkrožali kakovostni materiali. Alkantaro na oblogah vrat spremljata naslonjalo za roke z rdečimi šivi in ambientalna osvetlitev, ki ponuja 10 različnih barvnih odtenkov svetlobe.

ŠKODA KODIAQ RS Notranjost

OBLOGE PRAGOV VRAT

Obloge pragov vrat v videzu nerjavnega jekla z vgraviranim napisom KODIAQ dodatno poudarjajo imenitno notranjost in ščitijo pragove, ko vstopate v vozilo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran