Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Zmogljivost

NAJMOČNEJŠI DIZELSKI MOTOR

Pogonu modela KODIAQ RS je namenjen najmočnejši dizelski motor, ki je na voljo pri znamki ŠKODA: 2.0 TDI z dvojnim turbinskim polnilnikom razvije največjo moč 176 kW in največji navor 500 Nm. Prednosti dvojnega turbinskega polnilnika sta močno pospeševanje od sredine delovnega območja in takojšnja odzivnost. Hkrati boste lahko uživali v dinamični zvočni kulisi, ki jo pričara sistem za ojačitev zvoka Dynamic Sound Boost.

ŠKODA KODIAQ RS Zmogljivost

PROGRESIVNI VOLAN

Avtomobil je lahko opremljen s progresivnim volanom, ki modelu KODIAQ RS zagotavlja boljšo vodljivost in agilnost v ovinkih. Progresivni volan spreminja razmerje glede na obračanje volanskega obroča, tako da vam ni treba prestavljati rok na volanskem obroču. To omogoča lažje delo na vijugastih cestah, v mestnem prometu in pri parkiranju.

ŠKODA KODIAQ RS Zmogljivost

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Za popoln vozniški užitek je KODIAQ RS opremljen z dinamičnim nadzrom podvozja (Dynamic Chassis Control - DCC), ki vključuje tudi športno nastavitev Performance. Izbirate lahko med različnimi nastavitvami, pri katerih se sreminjajo čvrstost blaženja in ostale lastnosti. Nastavljanje iz udobnega sproščujočega v dinamičen športen način je povsem enostavno, na voljo pa je tudi nastavitev za brezpotje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran