Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Rekord

NAJHITREJŠI SEDEMSEDEŽNI SUV

KODIAQ RS je osvojil sloviti Nordschleife, severni krog na dirkališču Nürburgring, in odnesel naslov najhitrejšega sedemsedežnega SUV-ja. Za volanom je sedela profesionalna dirkačica Sabine Schmitz, sedemsedžni SUV s štirikolesnim pogonom pa za ta dosežek ni imel nobenih posebnih dodatnih nastavitev. Štoparica se je ustavila pri času 9:29:84.

ŠKODA KODIAQ RS Rekord

SABINE O MODELU KODIAQ RS

"Avtomobil je videti športno in tudi vožnja z njim je točno takšna, športna," je Sabine Schmitz pohvalila KODIAQ RS. "Avtomobil je zelo stabilen in zavore so delovale odlično. Vožnja je bila zelo zabavna!"

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran