Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Parkiranje brez težav

POGLED NA OKOLICO (AREA VIEW)

Želite vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem pogleda na okolico (Area view) s pomočjo širokokotnih leč na kamerah spredaj in zadaj ter v ohišjih bočnih ogledal na zaslonu prikazuje pogled z več različnih kotov okoli vozila.

ŠKODA KODIAQ RS Parkiranje brez težav

ASISTENT ZA VOŽNJO S PRIKLOPNIKOM (TRAILER ASSIST)

Vam vzratna vožnja s prikolico povzroča nočne more? Nov asistenčni sitem za vzvratno vožnjo s priklopnikom (Trailer Assist) prevzame nadzor nad počasnim vzvratnim manevriranjem s priklopnikom, vi pa se morate samo odločiti, kam boste zapeljali, kdaj se bo vzvratna vožnja začela in kdaj zaključila.

ŠKODA KODIAQ RS Parkiranje brez težav

OPOZARJANJE NA PREČNI PROMET ZADAJ (REAR TRAFFIC ALERT)

Pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta ta sistem zaznava vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal opozori voznika na možnost naleta. Kritična stran je prikazana najprej z rumenim, potem pa še z rdečim poljem na osrednjem zaslonu. Sistem lahko tudi sam sproži zavore, če je to potrebno.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran