Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

SMARTLINK

Sistem SmartLink vam omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko sistemov Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink™. Uporabljajte navigacijski sistem, predvajajte glasbo in druge datoteke s pomočjo svojih najljubših aplikacij, pošiljajte in sprejemajte besedilna sporočila in klice ali brskajte po podrobnih informacijah o vašem avtomobilu preko aplikacije ŠKODA OneApp.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Spletne storitve sistema ŠKODA Connect vam prinašajo aktualne informacije, možnost oddaljenega dostopa do vašega vozila na daljavo in komunikacijo s servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Poleg tega storitev klica v sili eCall, ki lahko sporoča podatke o lokaciji in statusu vašega vozila, v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalci.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

SPLETNE INFORMACIJE

Spletne informacijske storitve vam bodo pomagale pri varnem in udobnem doseganju vašega potovalnega cilja. Preko tega paketa storitev multimedijski sistem prejema informacije o trenutnih prometnih razmerah, vremenske podatke, podatke o cenah goriva in informacije o prostih parkirnih mestih. Poleg tega je na voljo še veliko drugih informacij.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO

Potovalni podatki so idealna rešitev, kadar želite informacije o svoji vožnji, da bi lahko tako nadzirali porabo goriva ali vedeli, kje ste potovali. To in ostale storitve dostopa na daljavo so vključene v sistem ŠKODA Connect. Do njih lahko dostopate preko aplikacije ŠKODA Connect na svojem pametnem telefonu.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

“VROČA” STIKALA

Izbrane storitve ŠKODA Connect lahko aktivirate s stikali na strešnem modulu. S pomočjo rdečega stikala strani lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na stikalo na sredini pokličete servis v primeru okvare. Z levim stikalom pa lahko dobite več informacij preko sistema ŠKODA Infoline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran