Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

SMARTLINK+

Sistem SmartLink+ vam omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim multimedijskim sistemom preko sistemovApple CarPlay, Android Auto in MirrorLink™. Uporabljajte navigacijski sistem, predvajajte glasbo in druge datoteke s pomočjo svojih najljubših aplikacij, pošiljajte in sprejemajte besedilna sporočila in klice ali brskajte po podrobnih informacijah o vašem avtomobilu preko aplikacije ŠKODA OneApp.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

ŠKODA CONNECT SPLETNE STORITVE

Ta sistem povezljivosti omogoča spletno navigacijo in informacijske storitve, možnost nadzora posameznih funkcij vozila na daljavo preko pametnega telefona in povezavo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Klic v sili je sestavni del sistema.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

SPLETNE INFORMACIJE

Spletne informacijske storitve vam bodo pomagale pri varnem in udobnem doseganju vašega potovalnega cilja. Preko tega paketa storitev multimedijski sistem prejema informacije o trenutnih prometnih razmerah, vremenske podatke, podatke o cenah goriva in informacije o prostih parkirnih mestih. Poleg tega je na voljo še veliko drugih informacij.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

DOSTOP NA DALJAVO

Potovalni podatki so idealna rešitev, kadar želite informacije o svoji vožnji, da bi lahko tako nadzirali porabo goriva ali vedeli, kje ste potovali. To in ostale storitve dostopa na daljavo so vključene v sistem ŠKODA Connect. Do njih lahko dostopate preko aplikacije ŠKODA Connect na svojem pametnem telefonu.

ŠKODA KODIAQ RS Povezljivost

“VROČA” STIKALA

Izbrane storitve ŠKODA Connect lahko aktivirate s stikali na strešnem modulu. S pomočjo rdečega stikala strani lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji priča. S pritiskom na stikalo na sredini pokličete servis v primeru okvare. Z levim stikalom pa lahko dobite več informacij preko sistema ŠKODA Infoline.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran