Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna notranjost

ELEKTRIČNA OTROŠKA KLJUČAVNICA

Elektronsko otroško ključavnico lahko po potrebi vključite ali izključite kar z vozniškega sedeža.

Pametna notranjost

SPALNI PAKET

KODIAQ lahko opremite s spalnim paketom (Sleep Comfort Package), ki vključuje vzglavnike sedežev s prilagodljivimi stranskimi površinami, tako da se lahko potniki na zunanjih zadnjih sedežih sprostijo med dolgimi potovanji. V paket sodi tudi topla odeja.

Pametna notranjost

ODSEVNI BREZROKAVNIK

Odsevni brezrokavnik je shranjen v posebnem nosilcu pod voznikovim sedežem in tako enostavno dosegljiv. Ko ga potrebujete, je potrebno je le seči pod sedež in si ga nadeti.

Pametna notranjost

JUMBO BOX

Jumbo Box je priročen odlagalni prostor v naslonjalu za roke med prednjima sedežema. Je zlahka dostopen tako vozniku kot sopotniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran