Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

KESSY

Ni vam treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja opravite s pritiskom na stikalo.

Elementi udobja

LED AMBIENTALNA OSVETLITEV

KODIAQ SCOUT je serijsko opremljen z učinkovito LED ambientalno osvetlitvijo z različnimi svetlobnimi učinki. Na voljo je deset barvnih odtenkov.

Elementi udobja

PANORAMSKA STREHA

Velika panoramska streha, ki je del dodatne opreme, z zastorom v notranjost prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je tonirano črno, tako da v vozilo prodira ustrezna količina svetlobe in toplote za udobno vožnjo.

Elementi udobja

OGREVANO VETROBRANSKO STEKLO

Vetrobransko steklo je lahko dodatno prevlečeno z novo prozorno folijo ClimaCoat, ki ne le greje vetrobransko steklo, ampak nudi tudi toplotno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran