Modeli

Elementi udobja

Kessy

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja se opravi s pritiskom gumba. 

Elementi udobja

Ambientalna osvetlitev

KODIAQ SCOUT je serijsko opremljen z učinkovito LED ambientalno osvetlitvijo. Glede na način notranjost ponuja atmosferski občutek z različnimi svetlobnimi učinki. Na voljo je izbira med desetimi barvnimi odtenki. 

Elementi udobja

Panoramska sončna streha

Velika panoramska sončna streha, ki je del dodatne opreme, z zastorom v notranjost prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je tonirano s črnim odtenkom, tako da v vozilo prodira ustrezna količina svetlobe in toplote za udobno vožnjo. 

Elementi udobja

Ogrevano vetrobransko steklo

Naj bo sonce ali dež, mi vse leto razmišljamo o vašem udobju. Vetrobransko steklo je lahko dodatno prevlečeno z novo prozorno folijo ClimaCoat, ki greje vetrobransko steklo. Poleg zagotavljanja toplote nudi tudi toplotno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran