Modeli

Prtljažnik

Prenosna LED svetilka

Ste že kdaj prišli domov v temi in v torbi niste uspeli najti stanovanjskih ključev? Za vas imamo enostavno rešitev! ŠKODA KODIAQ je na voljo s prenosno LED svetilko, ki je kot del dodatne opreme nameščena v prtljažniku. 

Prtljažnik

Cargo elementi

V značilnem ŠKODA slogu novi KODIAQ v prtljažniku ponuja še nekaj priročnih rešitev. Stvari, ki jih naložite v prtljažnik, lahko pričvrstite z zategovalniki, ki so tako izjemno praktični. Samo potisnite škatle in nakupovalne vrečke med zategovalnike in tovor ne bo več drsel po prtljažniku. Ko niso v uporabi, je zategovalnike mogoče zložiti in shraniti ob strani prtljažnika.  

Prtljažnik

Kljuke v prtljažniku

KODIAQ ima uporaben prtljažnik z dvema čvrstima kljukama na straneh. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne prilega prtljažnemu dnu. Pomagali vam bosta pri prevozu nakupovalnih vrečk ali športnih rekvizitov.

Prtljažnik

Paket zadrževalnih mrež

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupovanju ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran