Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

AKTIVNI TEMPOMAT (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Sistem ACC vzdržuje varno razdaljo do spredaj vozečega avtomobila pri določeni hitrosti, z nadzorom motorja in zavor, če mora pospeševati ali zavirati. Sistem kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje.

POTOVALNI ASISTENT (TRAVEL ASSIST)

Ta voznikov pomočnik prepoznava in slikovno prikazuje prometne znake na zaslonu. Preverja slike znakov, ki označujejo hitrostne omejitve in prepovedi prehitevanja, vključno s tistimi za dodatne informacije, hkrati pa prikaže tudi konec omejitve.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran