Modeli

Area View

Bi radi čisto natančno vedeli, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View vam na osrednjem zaslonu prikazuje več različnih kotov okoli vozila, ki ga zajemajo širokokotne leče kamer, pritrjenih spredaj in zadaj ter na zunanja ogledala.

Trailer Assist (Asistent za vzvratno vožnjo prikolice)

Si res želite kupiti novo prikolico, pa ne veste, kako boste obvladali vzvratno vožnjo? Nov sistem Trailer Assist pomaga pri počasni vzvratni vožnji s priklopnikom. Kar morate storiti, je prestaviti v vzvratno, speljati in zavreti. In to je vse!

Manoeuvre Assist

Da bi se laže ognili situaciji, ko med vzvratno vožnjo ne morete pravočasno zavreti, ne glede na zvočne signale, ima KODIAQ zdaj vgrajen sistem Manoeuvre Assist. Nov sistem samodejeno zavre avtomobil in tako prepreči trk.

Prednji in zadnji parkirni senzoji

Novi senzorji učinkovito nadgrajujejo Park Assist. Parkirni senzorji pomagajo vozniku pri parkiranju in delujejo v sodelovanju z vsemi sistemi, ki so na voljo v multimedijski napravi v modelu KODIAQ.

Rear Traffic Alert

Pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta ta sistem zaznava vozila, ki se približujejo avtomobilu s strani. Zvočni signal opozori voznika na možnost naleta. Kritična stran je prikazana najprej z rumenim, potem pa še z rdečim poljem na osrednjem zaslonu. Sistem lahko tudi sam sproži zavore, če je to potrebno.

Kamera za pogled nazaj

Ta rešitev uporablja mini kamero, ki je nameščena v prtljažnih vratih. Ko voznik prestavi v vzvratno prestavo, se kamera aktivira in slika se pokaže na osrednjem zaslonu. Dinamične linije, ki se zarišejo na zaslonu, kažejo smer, v katero bo šel avto s trenutnim položajem volana. Kamera je opremljena s šobo za pranje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran