Modeli

ŠKODA KODIAQ

Nova vrsta SUV-ja

ŠKODA KODIAQ je nova žival v kraljestvu SUV vozil. Njegova robata, čvrsto izklesana zunanjost poudarja impresivne terenske zmogljivosti.

Sodobno oblikovanje znamke ŠKODA je doseglo dokončno izraznost z novim modelom KODIAQ - jasno začrtane kristalaste poteze so dodelali do vrhunskosti, medtem ko se natančnost v podrobnostih izraža v masivni maski in oglatih kolesnih izrezih. Notranjost odpira čisto novo poglavje v Škodinem oblikovanju in krepi občutek varnosti in solidnosti izdelave.

Oblika prednjega dela

Izrazit in odločen

Na sprednjem delu prevladuje plastična maska hladilnika z dvema navpičnima prečkama in ozkimi žarometi na vsaki strani - tokrat je prvič v zgodovini ŠKODA vključila v svojo opremo tudi LED žaromete. Visoko postavljene meglenke le še poudarijo SUV slog novega modela. 

Oblika zadnjega dela

Nezgrešljiva oblika zadnjih meglenk

Na zadku so prevladujoč oblikovalski element LED luči, ki se zajedajo v prtljažna vrata z obeh strani. Njihova izklesana in kristalasta oblika spet namiguje na češko tradicijo izdelave kristala.

Svetilni sistem

Žarometi z opcijsko LED tehnologijo se mehko nadaljujejo iz plastične maske. Oba elemetna skupaj tvorita prepoznavno podobo. Žarometi so nadgrajeni z manjšimi meglenkami, ki so lahko ravno tako opcijsko opremljene z LED svetili.

Praktičen od znotraj navzven

Pogled od zadaj razkriva masivno oblogo spodnjega dela zadnjega odbijača in tako tam izstopata tudi dva velika varnostna svetlobna odbojnika. Navkljub visoki oddaljenosti od tal je spodnji rob prtljažnika pri modelu KODIAQ oddaljen od tal le 755 mm in tako v pravšnji višini za enostavno nalaganje.

Tipičen podpis v obliki črke C

Češka tradicija izdelave kristala je neizmeren vir navdiha oblikovalcev ŠKODA in nov SUV seveda ni nobena izjema. Natančne, ostre poteze oblikujejo značilno obliko črke C na zadku. LED zadnje luči so pri modelu KODIAQ serijske.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj