Modeli

Oblika

SAMOZAVESTEN SPREDNJI DEL

Visoko nameščena žarometa in maska hladilnika poudarjajo samozavest in ne puščajo nobenega dvoma, da gre za nov model ŠKODA KODIAQ. Medsebojno učinkovanje elegantnih linij, dinamičnih krivulj in samozavestnega nastopa so združeni v uravnoteženi zunanji podobi. 

Oblika

DINAMIČEN S STRANI

Pogled s strani razkriva značilno dolgo medosno razdaljo, ki zagotavlja prostorno notranjost. Kratki kolesni previsi, rahlo padajoča strešna linija in prefinjeno poudarjene bočne linije ustvarjajo vtis, da je velik SUV v gibanju, tudi ko miruje.  

Oblika

IZRAZIT ZADNJI DEL

Na zadnjem delu prevladujejo visoko postavljene klinasto oblikovane zadnje luči, zunanji deli se raztezajo na boke karoserie, tu pa je še izpisano ime ŠKODA. Visok zadnji odbijač zapoveduje spoštovanje ter jasno in glasno poudarja značaj tega avtomobila. 

Oblika

ČVRSTA MASKA HLADILNIKA

Maska hladilnika modela ŠKODA KODIAQ izraža identiteto znamke, prevedeno v jezik avtomobilov razreda SUV. Trapezoidni kromiran okvir ima 13 dvojnih letvic.

Oblika

KRISTALAST VIDEZ

Zadnje LED luči imajo obliko črke C. Zunanji deli luči vključujejo s strani vidno značilno kristalasto strukturo. Podoba zadnjih svetil je bila aerodinamično dodelana in pripomore k boljšemu kroženju zraka okoli avtomobila. 

Oblika

MEDVEDJA SPRETNOST

Povišana oddaljenost od tal, inteligentni 4x4 pogon, izredno čvrsta karoserija in nabor elektronskih asistenčnih sistemov za vožnjo po brezpotju naredijo iz modela ŠKODA KODIAQ avtomobil, ki je odlično pripravljen na vožnjo onkraj asfaltnih cest.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran