Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Varnost

KODIAQ S PETIMI ZVEZDICAMI

ŠKODA KODIAQ je varnostni odličnjak. Konzorcij Euro NCAP mu je podelil vseh pet zvezdic, s čimer je potrdil, da ta avto nudi najboljšo možno zaščito potnikov.

Euro NCAP je modelu KODIAQ podelil vrhunsko oceno 92 odstotkov za varnost potnikov in najvišjo možno oceno za varnost pešcev, za kar skrbijo posebni odbijači.

Pri konzorciju Euro NCAP so posebej omenili še učinkovitost serijskega sistema za zaviranje v sili, ki dobro deluje pri nizkih hitrostih, ki so sicer tipične za mestno vožnjo, hkrati pa preprečuje večino trkov pri avtocestnih hitrostih. 

Varnost

VARNOSTNE BLAZINE IN ZAŠČITA PRED UDARCI

Do devet varnostnih blazin deluje skupaj s tritočkovnimi avtomatskimi varnostnimi pasovi in varnostnimi vzglavniki, ki ščitijo voznika in sopotnike pred poškodbami.

Varnost

DRIVER ALERT (ZAZNAVANJE UTRUJENOSTI)

Sistem Driver Alert zmanjšuje tveganje za nesreče, ki bi jih povzročila utrujenost voznika. Z opazovanjem voznikovega ravnanja sistem določi stopnjo voznikove utrujenosti in, če je potrebno, opozori na nujnost prekinitve vožnje in počitka.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran