Modeli

Prostornost

PROSTOR ZA VOZNIKA IN SOPOTNIKA

Ko vstopite v sprednji del potniške kabine, vam notranjost ponudi prijazno dobrdošlico ter vam daje občutek varnosti in robustnosti. Na armaturni plošči prevladujejo štiri pokončne reže za dovod zraka, velik osrednji komunikacijski zaslon in poudarjeno oblazinjenje, ki deli zgornji in spodnji del armaturne plošče. 

Prostornost

PROSTOR ZA OTROKE

Dva ali pet majhnih otrok ali najstnikov - toliko se jih lahko dobro počuti v modelu KODIAQ. Novi SUV znamke ŠKODA je idealen družinski avtomobil. Ni treba poudarjati, da imata zunanja sedeža v v drugi vrsti priključka Isofix. 

Prostornost

PROSTOR ZA SPROSTITEV

ŠKODA KODIAQ vam daje udobje poslovnega razreda na vseh vaših potovanjih. Potniki na zadnjih sedežih lahko posamično vzdolžno premikajo sedalne dele za 18 centimetrov in individualno nastavljajo naklon naslonjala. S pomočjo posebnih naslonjal za glavo in odeje se lahko res popolnoma sprostijo.  

Prostornost

PROSTOR ZA VSE, KAR MORATE VZETI S SEBOJ

V modelu KODIAQ vam ni treba skrbeti, da boste morali kaj pustiti doma: enostavno lahko naložite vse, kar potrebujete. Prtljažnik, ki je največji v razredu, sprejme 835 litrov prtljage pri osnovni postavitvi petih sedežev in se poveča na 2.065 litrov, ko so zadnji sedeži zloženi.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran